Thursday, December 13, 2007

Antar det är vinter nu

Första snöfallet har vi förvisso redan fått, det kom på första advent, men idag kom första riktiga snöfallet. Vid 1 började det falla och när det lade av för ett par timmar sedan hade det kommit 1-2 dm. Inatt ska det komma en decimeter till. Det gillar jag. Vad jag däremot inte uppskattar lika mycket är att samtidigt så har värmen här hemma lagt av. Men bara i min lägenhet som tur är så jag får lite värme genom väggarna från grannarna. 17 grader är fortfarande för kallt. Fast det är klart, alltid en bra ursäkt för att gå och lägga sig tidigt. Dessutom är det bra för miljön vilket ser extra bra ut i dessa Bali-tider.

2 comments:

Unknown said...

17 grader är rätt kallt. Du skulle behållit skägget! : )

Miljömöte på Bali ja... Vad kan man säga? Vissa gråter och andra gapar oförättat om nåt skit här eller där. Gissningen måste väl tyvärr bli att det inte blir nåt av nåt. Som vanligt.

MEN: Vi är väl åtminstone NÅGRA nissar här i världen som hasar runt i fårskinnstofflor och fryser lite extra då och då, släcker lyset i rummet vi lämnar, återvinner en aluminiumburk nån gång emellanåt för att dra ett sketet litet strå till miljöstacken. Hoppas dock att jag snart orkar dra några fler strån till den där stacken igen för det känns fan inget vidare bra just nu...

Kram!

Alex said...

Ibland handlar man inte pga sin lathet. Det är lättare att slänga creme fraiche burken i soporna och låta bli att återvinna även kattmatsburken... Detta pga att vi inte har mer än vanliga tunnor för hushållsopor, papper och kartong. Om vi inte hade haft bil så hade vi nog inte varit lika duktiga på att återvinna glas, metall och annat. Därför lägger jag lite skuld hos hyresvärdar som inte lyssnar! (och så är det skönt att skylla på andra ibland :P).

Filip! Kom nu hem till Sverige!